BE HAPPY RESTAURANT
BE HAPPY RESTAURANT

Si kompani , në pikat e shitjes së naftës, ne ju ofrojmë klientëve tonë edhe vendin ku mund të ushqehen dhe të relaksohen.Ushqimi dhe pijet i plotësojnë standardet më të larta të cilësisë dhe freskisë.Ambient i përshtatshëm , i pastër dhe shumë miqësor. 

Menuja e Be Happy Restaurant, është tërësisht BIO dhe DIETALE dhe është e përgaditur në atë mënyrë ku me një shuajtë do të merrni pak ose fare gluten, pak ose fare laktozë dhe shumë proteina, vitamina, minerale, fibra dhe enzyme të cilat janë të domosdoshme për organizëm si pjesë përbërëse të makronutrientëve dhe mikronutrientëve.

Karakteristikat e Be Happy Restaurnat

Expertët e jashtëm dhe të brendshëm të Be Happy-t, janë kujdesur që në secilin ushqim të ketë përmbajtje të mjaftueshme të nevojave ditore të proteinave, fibrave, vitaminave dhe mineraleve sa për 24 orë, me qëllim të krijimit të balancit ndërmjet kërkesave të organizmit dhe sasisë së konsumimit.

Ta zëmë nëse një konsumator e ka si ushqimin të preferuar mishin e pulës, “Be Happy” ka dhjetra specialitete të ndryshme të pulës në menu të tijë , që sjellë mundësinë për 10 ditë ta shijojë nga një specialitet të ndryshëm të pulës, po ashtu edhe të mishit të kuq si dhe të dietave pa mish që konsumohen në mënyrë të përditshme.

Njëra nga mundësitë e arta të Be Happy-t është edhe mundësia që për çdo sezonë dhe ndërrim të saj, do të kemi ndryshimin e të mirave në menu të ushqimit dhe pijeve krahas sezonës.

Be Happy në menu të sajë ofron specialitete të ndryshme për të gjithë klinetët e saj, ofron mundesinë e ushimit për secilin gurman duke përfshirë edhe fëmijet.

 
SHITJE E DERIVATEVE
SHITJE E DERIVATEVE PETROL COMPANY ju siguron derivate të cilësisë më të lartë se ndonjë nga konkurrentët e kësaj indrustrie. Qëllimi ynë, është që të jemi zgjidhja më e mirë e klientëve për automjetet e tyre. Derivate cilësore, korrektësi , duke kryer punën me seriozitet dhe respektuar standartet më të larta të shërbimit na lejon që të krijojmë marrëdhënie të sinqerta, profesionale dhe afatgjata me klientët tanë.
BE HAPPY RESTAURANT
BE HAPPY RESTAURANT Si kompani , në pikat e shitjes së naftës, ne ju ofrojmë klientëve tonë edhe vendin ku mund të ushqehen dhe të relaksohen.Ushqimi dhe pijet i plotësojnë standardet më të larta të cilësisë dhe freskisë.Ambient i përshtatshëm , i pastër dhe shumë miqësor. Menuja e Be Happy Restaurant, është tërësisht BIO dhe DIETALE dhe është e përgaditur në atë mënyrë ku me një shuajtë do të merrni pak ose fare gluten, pak ose fare laktozë dhe shumë proteina, vitamina, minerale, fibra dhe enzyme të cilat janë të domosdoshme për organizëm si pjesë përbërëse të makronutrientëve dhe mikronutrientëve. Karakteristikat e Be Happy Restaurnat Expertët e jashtëm dhe të brendshëm të Be Happy-t, janë kujdesur që në secilin ushqim të ketë përmbajtje të mjaftueshme të nevojave ditore të proteinave, fibrave, vitamina
ONE STOP SHOP MARKET
ONE STOP SHOP MARKET Në pikat e shitjes së naftës, ofrojmë produkte ushqimore dhe shërbime, të cilat përmbushin nevojat e konsumatorëve.Tregohet shumë kujdes për cilësinë, shumëllojshmërinë dhe për çmimet më të lira në treg, e kjo sepse konstumatorët vijnë para çdo gjëje.
KONTROLLIMI TEKNIK
KONTROLLIMI TEKNIK Për t'i siguruar nevojat e klientëve tonë, ofrojmë shërbim të shkëlqyer të kontrollimit teknik, të automjeteve të vogla dhe të mëdha deri në 3.5 ton. Gjindemi tek pika jonë në Arbëri në Magjistralen Mitrovicë - Prishtinë.
Kontakti
Mobile 1: 038 606 766 - Zyra Qëndrore
Mobile 2: 0800 800 88 - Zyra Qëndrore (Telefono pa pagesë)
Fix: 0800 800 89 - Kujdesi ndaj klientit